Platós Ford Focus jöhet?

2019.01.24. 06:46

Már tavaly pletykáltak róla, hogy az új Focus alapjaira egy platós modellt is terveznek a Fordnál, és most a cég marketingért felelős alelnöke is félreérthetetlen utalást tett.

focuspickuprender

„Új típusok felbukkanására lehet számítani, a jelenlegiek alatti régióban.” - mondta Jim Farley egy detroiti konferencián, majd hozzátette, hogy épp a platós modellek megfizethetőbb megfelelőibe fektet a cég jelentős összeget.

A Ford alelnöke persze elég homályosan fogalmazott ahhoz, hogy senki ne vádolhassa direkt szivárogtatással, de amit mond, az passzol a korábbi, Brazíliából származó pletykákhoz, amelyek a Focus alapú, platós modellről szólnak. Ezek szerint az újdonság négyajtós karosszériával készül majd, de nyitott raktérrel és nagy hasmagassággal. A gyártás állítólag Mexikóban folyna, ahonnan egyszerre láthatnák el Latin-Amerikát és az Egyesült Államokat.

Eddig két név merült fel, a Courier és a Ranchero, az előbbit a Ford állítólag már le is védette.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.