Európába jönnek a hibrid Subaruk

2019.02.11. 13:04

Azt még nem árulták el, hogy melyik két Subaru típusból érkezik először hibrid változat Európába, de az E-boxer már nem teljesen új. Az XV-ben már bemutatták egy változatát, amely Japánban és Észak-Amerikában már kapható egy ideje.

eboxer

Ebbe a modellbe 150 lóerős, kétliteres négyhengeres szívó bokszermotor kerül egy 10 kW teljesítményű villanymotorral és egészen kicsi, 0,6 kWh-t akkucsomaggal. Ám valószínű, hogy Európába nem ez a változat jön, hanem a konnektoros hibrid kivitel, amelyről egyelőre nem hoztak nyilvánosságra minden adatot. Valószínű, hogy a benzinmotor ebben is ugyanaz a bokszer lesz, de 9 kWh-s akkucsomag kerül bele, és várhatóan valamivel erősebb villanymotor.

Az XV mellett a másik modell, amely szintén megkaphatja a Subaru hibrid hajtását, a Forester lehet, amelyből nemrég, Japánban mutattak egy benzin-elektromos tanulmány-változatot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.