Titokzatos bemutatóra készül a Seat

2019.02.12. 06:11

Február végén, Barcelonában tartják az idei Mobile World Congresst, amelyre a Seat valószínűleg elsősorban a helyszín miatt jelentkezett kiállítóként. Ám be is mutatnak valamit, amiről egyelőre ezt a képet mutatták meg, egyelőre érdemi kommentár nélkül.

seat mwc tsr

A Hogy pontosan mi ez, azt így mindenki csak találgathatja. Luca de Meo, a márka vezetője is elég homályosan fogalmazott hozzá, hogy még véletlenül se lője le a poént. „A mobilitás változik, és a mi szerepünk gyártóként és szolgáltatóként vele változik. Képesnek kell lennünk olyan mobilitási platformot kínálni, amely kulcsszerepet játszhat a jövő városaiban.” - mondta a vezérigazgató. Márpedig ebből csak az derül ki, hogy valamilyen, elsősorban városban használható szerkezetet mutatnak majd be.

A Seatnak van egy egyszerű, elektromos városi rollerje, az eXS, egyes feltételezések szerint ezt gondolhatták tovább, de ugyanezzel az erővel valami egész más is lehet az újdonság. Mindenesetre legkésőbb az MWC nyitónapján, február 25-én erre a titokra is fény derül majd.