A hét elbénázott vagánykodása pedig...

2019.03.30. 12:23

... ezé az autós találkozóról távozó lamborghinisé. Nem mindenkinek, de főleg nem mindenhova való a hideg aszfaltra kapott 640 lóerő. 

Az autóstalálkozók zárás utáni perceinek természetes velejárója a gyorsulás közben elvágódó sportautó. Tele a net a távozó közönségnek vagánykodva oszlopra/tömegnek/falnak gyorsuló bármivel, de leginkább izomautóval. A mustangosok különösen erősek ebben, Lamborghinit ritkán látni ilyen szégyenben. Ez a HR Owen luxuskereskedés által szervezett találkozó után lezúzott Huracan ráadásul egy Performante változat volt, ami nem csak arról ismert, hogy erősebb és könnyebb az alapból sem szerény Huracannál, de egy talán elcsalt Nordschleife-i rekord is van a neve mellett. 

bnrt

A Londonban körbetört Perfomante két pillanat elvesztette értéke jó részét, a lényeg viszont, hogy sérültje nem volt a közúti vagánykodásnak. A videó alapján 100, legfeljebb 150 méter volt a rajt és a baleset között, ami szép teljesítmény, de ebben a műfajban még mindig ez az R8-at zúzó McLaren a csúcstartó.