Airsofttal lövöldözték a járdán állókat a passatos idióták

2019.04.22. 07:35

Fura perceket hozott a hosszú hétvége Tápióbicskén. Két kora huszonéves srác kezdte el egy VW Passatból lövöldözni az embereket vasárnap délelőtt. Airsofttal adtak le célzott lövéseket menet közben, két embert lábon lőttek. Gyorsan lebuktak. 

fegyv

A Police.hu írja, hogy K. András és K. Gyula 21 és 22 éves srácok vasárnap 11 óra 30 körül egy VW Passattal autóztak Tápióbicske belterületén, amit K. Gyula vezetett. Amikor a Rákóczi útra értek, a gépkocsiban utasként tartózkodó K. András - feltehetően egy Airsoft fegyverből - több célzott lövést adott le egy, az utcán tartózkodó férfira, amelyek közül az egyik lövés a sértett lábát eltalálta. Ezt követően a két férfi a gépkocsival a Rákóczi úton továbbhajtott, majd K. András egy járdán sétáló 17 éves fiúra is többször rálőtt, amelyekből egy lövés a sértett lábát eltalálta.

Az internet bölcsessége szerint az airsoft-lövés általában kevésbé fáj, mint egy paintball-lövés (az összeszorított fogakkal azért kibírható), és a Police.hu is azt írja, hogy az elsődleges orvosi vélemény szerint a lövések következtében mindkét sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A két srácot ettől még felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és - szabadlábon hagyásuk mellett - folyik ellenük a nyomozás.  

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.