Újra támad a hülyegyerek-Mercedes

2019.05.09. 15:50

Mire költ valaki, aki nem tudja megszámolni a pénzét? Például egyedi autót építtet magának. És ha elsőre nem sikerült tökéletesen, jöhet a második menet. Ez történt Jon Olsson, az egykori síbajnok Mercedes G osztályával, amely a Lord Hans nevet kapta a keresztségben, és korábban már megmutattuk egyszer.

olssongmerc2

Akkor volt azért néhány, nem igazán jól kitalált részlet. Például a tető teljes hiánya, ami egy hirtelen nyári zápor esetén kifejezetten kellemetlen meglepetést jelent, vagy az eredeti ülések, amelyekből a megvágott szélvédő miatt alig lehetett kilátni az autóból. Nos, Olsson úgy döntött, hogy kijavítja a hibákat, és ez lett a végeredmény, ami feltűnőbb, erősebb és hangosabb, sőt, már nem csak a parkolóházba fér be, de az eső ellen is véd.

A fehér szín és a feliratok egyébként Olsson saját ruházati márkájának reklámját hordozzák. A C'est normal? (magyarul talán Noormáális?-nak fordítható) egyértelműen lazacsávós arculatú márka, és nagyszerűen passzol az imázshoz a teljesen értelmetlenül erős terepjáró, még úgy is, hogy mostanra, a vászontető és a süllyesztett ülések révén sikerült hozzáadni némi használati értéket. Azt azért nem mondanánk, hogy ez a legkényelmesebb terepjáró a földön, de drágább valószínűleg kevés akad az összes átalakítást követően.