Kilométereket ment felnin az autópályán, de ez még csak a sztori fele

2019.05.11. 10:41

Bocs a kattintásvadász címért, de annál tényleg csattanósabb ennek a kabrió BMW-snek a sztorija, minthogy néhány mérföldet ment felnin a 6-os kabriójával egy philadelphiai autópályán. Amit az arra járó autósok meg is örökítettek, így nézett ki: 

aottbn9smxvo0fpgs4tb.png

Kedden ment végig az amerikai sajtóban egy könnyed autós témájú hír: egy kabrió BMW-s fotóztak az I-95-ösön, amint felnin szeli a mérföldeket. Több autós hívta a rendőrséget az ügyben arra panaszkodva, hogy a csupasz felnin guruló autó közveszélyes és aszfaltból kimart darabokat szór maga mögé. Ez nagyjából tíz percen és legfeljebb öt mérföldön át (eszerint kábé 30 mérföld/órával ment) tarthatott, majd egy rendőrautó beérte és félreállította. A sofőr zavart volt, de nem egyértelmű, hogy ivott, másféle cuccot tolt vagy általános mentális problémái vannak, viszont ellenállt a rendőröknek, ami az USA-ban különösen nagy butaság.

Az utolsó hírek szerint a BMW-st az autójától a kórházba vitték, így egyelőre nincs válasza a helyi sajtónak sem, hogy mégis hogyan hagyta el mindegyik kerekéről a gumit és hogy miért ment aztán mérföldeket felnin gyilkolva az utat és az autót. A sztori másik érdemi felét pedig megmutatja ez a kép a félreállítás helyszínéről:  

tb

Ha az előző képen nem volt egyértelmű, ebből a szögből talán átjön a csattanó: 

brtnzt