Így néz ki a japán Renault Kangoo

2019.05.15. 13:34

Valószínűleg átmeneti megoldásnak szánják a Nissan NV250-est, mivel rövidesen érkezik az új Kangoo – legalábbis a Renault ezt ígérte. Ezért is meglepő, hogy egyáltalán előálltak ezzel az autóval.

A Renault már tavaly jelezte, hogy érkezik a Kangoo Nissan-emblémás változata, és azt is, hogy NV250 lesz a neve. Nos, itt van, ahogy ígérték, és tökéletes példája a jelvénycserés autófejlesztésnek: a Nissan emblémán, és az azt keretező U alakú krómcsíkon kívül csak a hűtőrács különbözik a Renault változatétól, egy egészen kicsit. A lámpák, a lökhárító alsó fele, és minden más is azonos a Kangoo megoldásaival.

A képek tanúsága szerint mindhárom hossz-változatban elérhető lesz az NV250, és persze műszakilag sincs eltérés. 1,5 literes, 80 és 116 lóerős dízelekkel lesz kapható a típus, személy- és teherszállító kivitelben is.

Nem ez az első Kangoo utánzat a Nissannál: 2003 és 2008 között kínálták a Kubistar nevű modellt, amely még az első generációs Renault dobozoson alapult. Később az NV200-assal igyekeztek kiváltani a korábbi haszonjárműveiket, de úgy néz ki, most ismét változik a Nissan taktikája Európában, és újra a Renault-éval azonos modelleket kínál majd a japán márka.