Megvillantják az új 1-es BMW-t

2019.05.16. 15:38

Kora tavasszal a BMW már megmutatta az új 1-es álcázott példányairól készült képeket, most pedig már álcázás nélkül láthatjuk az autó néhány részletét. A bal első sarkát és a műszerfal egy részletét mutatták meg a Facebookon.

Ami a fotón látszik, az részleteiben persze ismerős lehet: a fényszórók az X2-es megoldását idézik, a hűtőmaszk széles kerete és sokszögletes sziluettje viszont inkább az új 3-asra emlékeztet. A fotó alapján annyi még egyértelmű, hogy a BMW tervezőinél még tart az éles korszak: csak a motorháztető egyik felén három lemez-hajtás látszik, de a lökhárítón és az autó oldalán is több él fut, mint más gyártóknál egy egész autón.

A másik képen a műszerfal látható: itt is a 3-as sorozatból már ismert LCD kijelző helyettesíti a hagyományos műszereket, ami várható is volt: lassan, de biztosan halad az egész autóipar a régimódi, mutatós műszerek kiveszése felé.

Az álcázás nélküli képek természetesen a közelgő premiernek köszönhetők: várhatóan május végén, egy önálló rendezvényen leplezik le először a típust, ám élőben az őszi Frankfurti Autószalon előtt nem láthatja a közönség. Az új fronthajtású BMW-t csak ezt követően, az év vége felé kezdik majd forgalmazni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.