Sírjunk együtt: 11 Ferrarit rohasztottak a gazban

2019.05.19. 12:05

Testarossa, többféle 308-as, 358, 400i, 456, Mondialok - egy rakás legenda állt pőrén a texasi Lakeway-ben, de már zajlik a mentőakció.

ferrari-barnfind

A FerrariChat fórumán számoltak be a különleges gyűjteményről, akadt köztük olyan példány, amibe 300 mérföldet sem rakott a tulajdonosa. A fórumozók beszámolói szerint évekig a szabadban álltak az autók, amik állítólag egy idős ember gyűjteményét gazdagították. Ő megpróbálta egyben értékesíteni az autókat, de időközben elhunyt, így maradtak a szabad ég alatt az autók.

ferrari-barnfind-1

2018 nyarán elméletileg fordult a helyzet, 9 autót sikerült kimenteni a gazból, és néhányat már el is adtak. Addigra azonban már óriási károkat szenvedtek a sportkocsik, így a beszámolók szerint az örökösök elég rossz üzletet kötöttek az élelmesebb gyűjtőkkel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.