Nagy terep-kombi érkezik a Škodától

2019.05.20. 16:39

A műfaj a Škoda számára sem új, de eddig csak az Octaviát kínálták körbeműanyagozva, összkerék-hajtással, nagy keréken. Most viszont a Superbből is lesz ilyen Allroad Scout változat.

Erről egyelőre csak egy előzetesből tudunk, a Superb újdonságairól készült videóból, amelyen a sötétből emelik ki az autók sziluettjeit valamiféle neon-effekttel. A Scout mellett a Laurin & Klement változat szerepel még, eddig is a csúcskivitel volt. Ezen felül lényegében egy alaposabb felújítás várható, új fényszórókkal, átszabott alsó légbeömlőkkel és ködlámpa-fészkekkel – csupa kisebb változtatással, amelyekkel a 2015 óta piacon levő modell eladásait szinten lehet tartani.

A hivatalos premiert egyébként e hét csütörtökön, azaz május 23-án tartják, akkor minden, ma még ismeretlen részletre fény derül, egyebek közt a Superb Scout kiviteléről is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.