300 ezer forintba fájt a lángosozás ennek a motorosnak

2019.06.11. 18:45

Legalábbis az, hogy annyira sietett érte. Még a Police.hu közlemény-küszöbét is megütötte az újfehértói motoros gyorshajtása: 227 km/h-val kapták el a 37-es főúton. 

bree.PNG

Az 54 éves újfehértói motoros még hétfőn sietett a 37-es főúton Gesztely térségében. Pechére pont a traffizó borsodi járőrök orra előtt, akik 227 km/h-val mérték be, ami azon a szakaszon a megengedett legnagyobb sebesség több mint kétszerese. A rendőri intézkedés során a motoros közölte, hogy csak egy lángosért ugrott át borsodba, a rendőrök pedig közölték, hogy háromszázezer forint közigazgatási bírságot lesz majd szíves befizetni. (A közleményből nem derül ki, milyen lángosért sietett annyira, de ha csak egy simát készült venni, az 250-300 forint körül mozog vidéken, szóval ezer is kijött volna a bírságból, ami meg kábé pont egy életre elég mennyiség zsiradékban sült kelt tésztából.)

A közlemény nem tér ki rá, úgyhogy több mint valószínű, hogy a jogosítványát azért megtarthatta, azt ugyanis még az ilyen extrém pofátlan gyorshajtásokért sem szokás bevonni Magyarországon.