Égettre fényezték a tűzből embereket mentő hős új Toyotáját

2019.06.23. 17:19

Allyn Pierce fél éve egy itt-ott megolvadt, megpörkölt Toyota Tundrával lett rövid időre világhíres, miután Kalifornia legpokolibb erdőtüzében mentette az embereket. A napokban újra előkerült a tundrás ápoló és megmutatta, milyen festést kapott az ajándékba kapott új Toyotája. 

toyota tundra

Allyn Pierce történetével netes népmesei hős lett novemberben. Ahogy akkor mi is megírtuk, a paradise-i Adventist Health kórház ápolója evakuálásra használta a pickupját. A betegeket és a kórházba menekülő környékbeli lakosokat ugyan mentették a rendőrök és a tűzoltók is, de rengeteget segített Pierce azzal, hogy a Tundrájába ültetve vitt biztonságos helyre, akit tudott és fordult annyit a tűztől terhelt úton, amennyit csak kellett. Ennek nyoma a kaland végére ott volt az autóján, amiről aztán posztolt egy képet a netre és már jött is világhír.

Balra az erdőtüzet megjárt Tundra, jobbra az, égettre festett utód
Balra az erdőtüzet megjárt Tundra, jobbra az, égettre festett utód

A Toyota gyorsan kapcsolt és a sztori nyilvánosságra kerülése után egyből felajánlottak egy új Tundrát, amit Pierce azóta meg is kapott. Ráadásul nem egy mezei pickupot, hanem egy emelt futóműves, óriási terepgumikkal szerelt TRD Pro tuningos változatot, amivel ha kell, ezentúl kicsit nagyobb biztonságban gázolhat majd végig a lángoló erdőn. Ezt a Tundrát festette most égettre a Team + Bullet Linert műhely. Sőt, annyira komolyan vették, hogy még a felhólyagosodott fényezést is imitálták: a platóborításra is használt érdes műanyaggal borították be a Toyotát, arra ment az erdőtüzes minta a hős ápolónak.