Valami újat főz a Hyundai Európának

2019.07.09. 12:14

Egyelőre csupán egy vázlat részletét hozták nyilvánosságra, ami az autó bal hátsó sarkát ábrázolja, de ezen is látszik, hogy az újdonság szakít a márka eddigi formatervezési gyakorlatával.

hyu tsr

A képen a hátsó tetőoszlop környezete látszik, pontosabban az, hogy a kérdéses tetőoszlopot elrejti az új formaterv. Az autónak ez a része egyébként is nagyon más stílusú, mint amit a márkától eddig megszokhattunk, nyoma sincs például az eddig megszokott, övvonalon végigfutó élnek.

A gyáriak ezen felül csak annyit ígértek, hogy számtalan újdonságot kínál majd a típus, teljesen új stílust kívül és belül. Ugyanakkor a jelenlegi kínálatban kevés az olyan rés, ahol elférne még egy modell úgy, hogy ne versenyezzen márkán belül egy másik típussal – talán ezért is jutottak többen a szaksajtóban arra a következtetésre, hogy egy, a Konánál kisebb szabadidő-autó érkezése a legvalószínűbb.

Egy ilyen típust az idén már bemutatott a Hyundai, de a Venue-ről már kiderült, hogy Európában biztosan nem forgalmazzák majd, és erre a legkézenfekvőbb magyarázat az, hogy Európa számára készül valami más ugyanebben a szegmensben.