Az Androidból kerültek elő két ismeretlen autó képei

2019.07.12. 11:35

Úgy látszik, ha nem is megszokott hobbi, de mégis érdemes a fedélzeti számítógép szoftverében keresgélni. Legalábbis annak az Acura tulajdonosnak bejött, aki két ismeretlen autó képeire bukkant rá saját új autója programjában.

A lehetőség nyilván azzal nyílt meg előtte, hogy a Honda észak-amerikai luxusmárkája az RDX szabadidő-autót Android rendszerrel szállítja, amihez hősünk valahogy hozzáférhetett, és egy bárki számára elérhető szoftverfejlesztő készlet segítségével ki tudta bontani a tartalmát. A képek közt pedig az ismert Acurák mellett két olyan autó számítógéppel generált vázlatai is ott vannak, amelyek várhatóan csak a közeljövőben mutatkoznak be.

Természetesen azt csak találgatni lehet, hogy ezek miféle járművek. Az egyik mindenesetre egy nagyobb szabadidő-autónak tűnik – többen is az MDX utódjaként azonosították – a személyautóval kapcsolatban azonban különböző találgatások láttak napvilágot. Egyesek szerint a Honda Accord méretű TLX egy újabb generációjáról van szó, amelyre profilból tényleg nagyon emlékeztet az ismeretlen autó, mások viszont úgy vélik, egy nagyobb modell szerepelhet a képeken.

A gyáriak egyelőre titokzatoskodnak, de egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha a következő egy-két év során nagyon hasonló autókkal bővülne az Acura választéka.