Villanyos Smartokkal villanyosítják a Mol Limo flottáját

2019.07.16. 17:32

Ötven új Smarttal nő 150 autósra a Mol autómegosztó szolgáltatása, a Mol Limo villanyflottája. Az EQ fortwo-k és forfourok benzines Volkswagen Uppokat váltanak, így összességében marad 450 autós a szolgáltatás autóinak száma. 

DSC2233

A Mol Limo flottája konkrétan 20 smart EQ fortwo és 30 forfour modellel bővül. A kétajtós, kétszemélyes villany-Smartok lesznek a Limo leggazdaságosabban használható tagjai: a rendszeres felhasználók percenként 59 forintért autózhatnak vele, míg az alkalmi felhasználók 69 forintos percdíjjal számolhatnak. A négyajtós változat percdíja megegyezik a VW Uppok árával, tehát a havidíjas felhasználók 66, míg az alkalmi felhasználók 77 forintos percdíjért vehetik igénybe.

A közösségi autós szolgáltatás körül mostanában sok az esemény. Június elején lett több dedikált parkolóhelye is az autóinak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, amelyeket minden regisztrált felhasználó igénybe vehet, 1990 forint reptéri díj ellenében. Most, július közepétől pedig már a Lupa-tóra is eljuthatnak a felhasználók a MOL Limo autóival, ami egybevág azzal, hogy a vállalat hosszú távú tervei szerint Budapest közigazgatási határáig kiterjeszti majd a szolgáltatást.