Mémekkel vezetik be a következő Tesla nevét?

2019.08.08. 12:09

A B betűt és a méhet ugyanúgy ejtik angolul, bí-nek – mintha most ebből építene a Tesla alapítója gerilla-marketing kampányt.

1

Akad néhány gyermeteg szóvicc azok között, amit Elon Musk az utóbbi napokban megosztott, és mindegyik valamiképp a B-re rímel. Aki nem úgy értelmezi a Teletubby-s és méhecskés mémkezdeményeket, hogy Muskot végképp elragadta az elmebaj, inkább rendszert keres a jelenségben, hamar felfedezhette ezt, és innen már nem nagy mutatvány arra a következtetésre jutni, hogy lesz egy Tesla Model B néven.

Azt azért nagyjából lehet tudni, hogy milyen járművek szerepelnek a Tesla terveiben. A Semi nyergesvontató mellett egy roadster és egy pickup fejlesztésén dolgoznak. Ez is csak spekuláció, de többen is úgy vélik, a B betű a pickuphoz illene. Ott van például az az áthallás, hogy a méhet dolgosnak tartják, ahogy a pickup is sokak számára munkaeszköz, a Roadster pedig inkább lehet Model R, ha már arra is betűt akasztunk.

Egy érdekes megközelítés, hogy mit lehet kirakni a Tesla modellek jelzéseiből. Eddig ugye egyetlen szót alkottak leetspeak-ül, azt, hogy S3XY, vagyis szexis. Ám a B-vel és az R-rel kijön a B S3XY R, ami fordítható úgy, hogy legyél szexisebb. Ezzel együtt sem biztos persze, hogy lesz Model B, az is lehet, hogy Elon Musk épp csak vicces kedvében van.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.