A Lotus új logója pedig...

2019.08.11. 07:03

Ott marad benne az eredeti, 1948-as szimbolika, de egy kicsit megint változik a Lotus logója. A kínai tulajok sem piszkálták meg nagyon a stílust, magához képest viszont egyszerűsödött a logó.

btd

Három év volt csupán, amikor a Lotus logója elhagyta az alapításkori alapstílusát, az pedig az az időszak volt, amikor a General Motors vezette a brit manufaktúrát. Úgy tűnik, a GM-nél még a kínaiak is jobban féltik a márka tradícióit, így például a mostani újítás sem érinti az alap karaktert. Értsd: ott vannak benne továbbra is az alapító, Anthony Colin Bruce Chapman nevéből az ACB-betűk.

btrb

A kínaiak két éve szerezték meg a Lotus 51 százalékát, állítólag tőlük érkezett a kérés az újításra. Alighanem így akarják jelezni, hogy új korszak kezdődik, azaz a nemrég bemutatott 2000 lóerős villanyosukra már ez az újraszínezett logó kerül majd. 

Szerintem...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.