A Jeep mégis javítja a Wrangler kormányművét

2019.08.13. 17:50

Per is indult a Jeep ellen a halálos imbolygás néven ismert jelenség miatt. Most megszületett egy gyári megoldás a problémára, ám ezzel nem elégedett mindenki.

A Jeepnél azt találták ki, hogy nem nevezik ugyan visszahívásnak, ami történik, mégis, mindenki ingyen kérhet az amerikai kereskedésekben kormánylengés-csillapítót az autójába. A márka főmérnöke szerint ennyi bőven elég is a hiba kiküszöböléséhez, hiszen azt a rendszer rezonanciája okozza, ami az alkatrész beépítésével csillapítható. Ugyanakkor a pert indító tulajdonosok ügyvédei egyelőre azt mondják, ez csupán hatástalan szépségtapasz, szerintük csak a futómű teljes áttervezése segíthetne.

Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e további fejlemény az ügyben, ám komolyabb baleset híján eddig sem volt könnyű azoknak a dolga, akik bizonyítani próbálták, hogy a Wrangler életveszélyes volna, és a Jeep akciójával valószínűleg még nehezebb lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.