Ismét új Skoda a láthatáron

2019.08.16. 17:58

Kamiq-ból már eddig is kétféle létezett, az új GT a kínai modell egy újabb változata lesz, ami az európainál úgy fél számmal nagyobb.

Ezek az első fotók az új Skoda Kamiq GT-ről, a Shanghai Volkswagen következő újdonságáról, amely a régi technikát ötvözi a márka aktuális formáival. Ahogy a kínai Kamiq, a GT változat is az MQB platform bevezetése előttről maradt, a világ más részein már nem alkalmazott műszaki megoldásokra épül. Ugyanakkor már az új, szögletes Skoda maszkot viseli, így messziről nem is lesz egyszerű megállapítani, hogy nem a márka valamelyik európai modelljét látjuk.

A GT jelölés itt is a hátul kicsit lefelé húzott tetővonalat jelöli, ahogy a Kodiaq GT esetében is, amitől ez sem teljes értékű terep-kupé, viszont valószínűleg így tudták megoldani, hogy a végeredmény hátul se legyen szűk.

Egyelőre úgy néz ki, a Skoda a GT modelleket csak Kínának szánja, Európában egyelőre hasonló sem szerepel a tervekben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.