Apró szélvédővel gyorsulna az új McLaren

2019.08.19. 06:14

Sorozatgyártásba ritkán engednek olyan extrém autót, mint amilyennek a speedster ígérkezik. A fotók alapján úgy tűnik, a McLaren új modellje megnyerhető a szélvédőkisebbségi versenyt - ha létezik ilyen.

mclaren-speedster-teaser

Az apró szélvédővel valószínűleg a régi idők versenyautói előtt tisztelegne a McLaren. A koncepció egyébként elég hasonló a McLaren Mercedes Stirling Mosséhoz, bár ott abszolút lehagyták a szélvédőt.

A speedster egyébként még csak egy munkacím, a hivatalos nevét még nem árulta el a McLaren új típusának, amit teljesítményben és árban valahová a Senna és a Speedtail közé szánnak. Így valahol 800 és 1000 lóerő között tud majd a brit sportkocsigyártó turbós V8-asa, az ár pedig 1 millió (~300 millió forint) és 2,25 millió dollár (658 millió forint) között mozoghat majd.

Ugyan még csak egyetlen fotót láttunk a McLaren új hipersportautójáról, de ilyen extrém alacsony használati érték mellett az az érzésünk, hogy a szokottnál némiképp több kihívást jelent majd a 399 darab autó eladása.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.