Álcázás nélkül bukkant fel az új Defender a James Bond-film forgatásán

2019.08.27. 15:38

Annak ellenére, hogy csak 2019 októberére ígérték a Land Rover Defender bemutatóját, már láthattunk elég nagy, álcázatlan részleteket az autóról. Sőt, már a kiviteleket, azoknak a számozását és a motortípusokat is biztosan lehet tudni. Ráadásul most az új No time to die című James Bond-film forgatása közben, egy egész előnyös szögben lekapták az álcázás nélküli Defendert.

A Defender feliratot ugyanúgy feketére fényezték, mint az autót. A kartervédő és a ködlámpák közös idoma között egy igényesen beépített csörlő van, ami első blikkre nem tartozik az alapfelszereltséghez, de valószínűleg rendelhető extra lesz. A film kedvéért biztosan változtattak kicsit a kasznin, de az eddigi kémfotók alapján ez már a gyártáskész változat lehet.

Az autó első, kétajtós, négyhengeres dízel változatát 2019 októberében tervezik bemutatni, a későbbi hibrid és hosszított tengelytávú változatokat majd csak 2020-ban. A legújabb James Bond-filmet jövő év április 4-én mutatják majd be, viszont most a forgatáson egy négyajtós változat jelent meg. Hogy milyen motor lesz ebben a Defenderben az rejtély, ráadásul a film szempontjából lényegtelen.