Frissült a Subaru Impreza

2019.08.29. 14:47 Módosítva: 2019.08.29. 16:32

Túlesett a menetrend szerinti félidei ráncfelvarráson a Subaru Impreza. Az ilyenkor szokásos külső és belső újításokkal mentek biztosra a japánok.

A képek alapján elég egyértelmű, hogy se az öt- se a négyajtóson nem akarták nagyon megpiszkálni a külsőt. A leginkább szemet bökő változás az orr alsó felére került. Az eddigi kis alsó hűtőrácsból és a ködlámpa műanyagfészkéből lett egy egybefüggő széles csík, ami optikailag végig hűtőrács. Kicsit volkswagenes lett tőle az összkép.

Ha szebb talán nem is lett, sokat okosodott az Impreza. Felzárkóztatták az extrákkal, így most már van benne adaptív fényszóró, került az orrára kamera, az utasoldali tükör már automatikusan lefelé fordul tolatáskor és a sofőrülés már opcionálisan memória funkciós. A vezetéssegítő asszisztensek is sokat okosodnak, ahogy ilyenkor lenni szokott. Az Imprezánál ez azt jelenti, hogy kis mértékben és alkalmas körülmények között már ez is tud önvezetni.

A motorkínálat kezdetben marad az eddigi, és talán már nem is nyúlnak hozzá a generációváltásig.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.