Halálos baleset a Formula-2-ben, elhunyt Anthoine Hubert

2019.08.31. 22:31

Halálos balesetet szenvedett a francia Anthoine Hubert a belgiumi Spa-Francorchamps-ban, a Forma-2-es sorozat szombati versenyén.

A 22 éves pilóta a futam második körében az Eau Rouge-kanyarból kijövet, a Raidillon-kanyarban nekicsapódott a gumifalnak és szerencsétlenségére a pályára visszasodródó autójába belerohant az amerikai Juan Manuel Correa. Az ütközés következtében Hubert versenyautója kettétört. A francia versenyzőt kórházba szállították, de olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy 18.35-kor elhunyt.

hub

Correa ugyancsak kórházba került, de az ő állapota stabil. A baleset után a futamot leállították, illetve törölték a sorozat vasárnapi futamát is. A tragikusan elhunyt Hubert versenyzői karrierjéről a brakingnewsmotorsport.blog.hu ír hosszabban

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.