Ilyen lesz a Skoda hobbiterepjárójának csúcsváltozata

2019.09.05. 13:34

A Skoda az utóbbi években meglehetősen sokat lépett előre az olcsó népautó szerepből és olykor-olykor már a Volkswagen babérjaira tör minőségben. Persze azért a konszern éberen őrködik, hogy érezhető különbség maradjon az egyes márkák között, de úgy tűnik egy hangzatos nevű csúcsfelszereltségi szint azért még épp belefér.

A mezei Kamiq-hoz képest a külső inkább csak költséghatékonyan megoldható kisebb módosításokkal igyekszik láttatni, hogy ez már a puccos Monte Carlo kiadás. Csillogós fekete fényezést kapott a hűtőrács körüli keret, a visszapillantók és a diffúzor. Jutott még a zongoralakkból a tetősínekre és ha ez nem lenne elég, akkor alapáron jár a 17 colos felni, a LED hátsó lámpa és a sötétített üveg.

A beltér is csak módjával változott, de egy hangzatos nevű felszereltségi szint esetén azért nem elvárás, hogy teljesen másik autónak tűnjön. Előre piros díszítésű sportülések kerültek, perforált bőr borítást kapott a kormány, az előválasztó kar és kézifékkar. Tovább emeli a beltér sportos hangulatát az alu pedálsor, a LED hangulatvilágítás és a krómozott légbeömlő keretek.

Ennyivel lényegében ki is merül a Monte Carlo felszereltség látványos része, és bár nem hangzik soknak, az összkép mégis egy fokkal sportosabb lett. Pontos árakról egyelőre nem tudni, de mivel lényegében egy új, magasabb felszereltségi szintről van szó, vélhetően a szeptember közepétől elérhető Kamiq fullos változatánál valamivel drágább lesz.