Megvan a retrós villany-Honda magyar ára

2019.09.10. 14:01

Miközben az autós szaksajtó Frankfurton tartja a szemét, a Honda magyar importőre elárulta végre, milyen árakon jön hozzánk az e, a hátsókerekes apróság, amivel a japánok egyszerre lovagolnák meg a villanyautós fellendülést és a retróságot.

6457  ANP1630

Egy ideje már itt kering körülöttünk a Honda e. Genfben kívülről körbeszagoltuk a prototípust, nyáron aztán már vezettük a még mindig nem szériaváltozatú e-t, egy hete pedig már megmutatták a szériaváltozatot is. Egy fontos részlet volt eddig homályban tartva, az pedig az ára. Már megvan: a simán csak Honda e néven érkező, 136 lóerős alapmodell bruttó ára 9 599 000 forint lesz. A jobban felszerelt, 154 lóerős e Advance pedig 10 999 000 forint lesz a hazai márkakereskedésekben. Mindkét árban benne van már a 1,5 milliós állami támogatás. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.