Hurrá, rendőrkézen a belvárosi emblémagyűjtő

2019.09.15. 07:13

Fellélegezhetnek az V. kerület márkaemblémái, felnikupakjai, a BRFK rendőrei azonosították és elfogták H. Istvánt, a "szenvedélyes" márkajelzés-gyűjtőt. 

lead V

A frankfurti szalont követő hírvákuumban nagy esemény egy jó hivatalos közlemény. A Police.hu szombaton sokat tett a közélet színesítéséért, amikor egy visszaeső autórongálóról, H. Istvánról írták meg, hogy elfogták. Mint írják, egy férfi tett bejelentést szeptember 12-én a rendőrségen, mert valaki lelopta a belvárosi Balassi Bálint utcában parkoló kocsijáról az emblémát, valamint az autó alufelnijén található kupakot. A rendőrök a helyszíni adatgyűjtés során további hat olyan autót találtak a környező utcákban, amelyekről hiányoztak ezek az ismertetőjegyek, valamint aznap még egy tulajdonos bejelentette, hogy kocsijáról eltűnt a márkajelzés és a felnin sincsenek meg a kupakok.

A nyomozók a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították a 40 éves budapesti tolvajt. A rendőrök megállapították, hogy a férfi korábban az eddig ismert nyolc autón felül további két kocsiról is leszedte az emblémát és a felnikupakokat azzal a céllal, hogy később eladja azokat. H. Istvánt a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték bíróság elé állítását.