A második előzetes után is nagyon várós a fordos Le Mans-film

2019.09.17. 11:50

A Rush óta nem vártunk filmet ennyire – írtuk három hónapja, miután megláttuk az első kockákat James Mangold új Le Mans-filmjéből. A Ford V Ferrariból, ami hozzánk a bizarr Az aszfalt királyai címen jön majd. November 14-én kezd a magyar mozikban, ez itt a második előzetese.

A sztori röviden annyi (hosszabban itt írtunk róla), hogy a 20th Century Fox meglátta a fantáziát a Ford GT hatvanas évekbeli Le Mans-i diadalmenetelében. Nem abban a zsinorban négy győzelemben, amit 1966 és '69 között szereztek, hanem az útban, amíg eljutottak odáig, hogy meg tudják verni a kor legjobbját, a Ferrarit. Azaz a fejlesztők, Carroll Shelby (Matt Damon) és Ken Miles (Christian Bale) sztorijáról szól majd az egész onnan, hogy Henry Ford II-től megjön az utasítást: meg kell verni a Ferrarit Le Mans-ban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.