Passattal járnak majd a török politika fontos emberei

2019.10.12. 07:06

Törökországnak kifejezetten jókor jött, hogy a Volkswagen ott épít új üzemet a VW Passat és Skoda Superb modellek gyártására, de úgy tűnik, az elnök nem elégedett meg ennyivel.

2

Utasította pártja vezető tisztségviselőit, hogy ha jelenleg használt autóik bérlete lejár, következőnek válasszanak VW Passatot. Ezzel közvetlenül ugyan csupán 19-cel növelte a VW valószínű ügyfeleinek számát, viszont sokak szerint az alacsonyabb rangú párttagok körében ezzel precedenst teremthet. Így ezrek vásárolhatnak a közeljövőben Passatot, elsősorban azok, akik az elnök kegyeit keresik.

Nem csodálkoznánk, ha néhány éven belül a Passat lenne Törökország Volgája – addig biztosan, amíg a jelenlegi vezetés van hatalmon.

A kérdéses pártvezetők egyébként jelenleg Audikat használnak, azaz nekik valószínűleg visszalépés lesz VW-be átülni, de ezen nyilván nem állnak le vitatkozni a népvezérrel, aki könnyen véget vethet a karrierjüknek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.