Házon belül kész tényként beszélnek a Fiat-Peugeot egyesülésről

2019.11.26. 12:02

Bár azóta, hogy a tárgyalások tényét bejelentették, hivatalos információt nem adtak ki az FCA-PSA házasságról, a legújabb pletykák szerint mind a Fiat-Chrysleren, mind a Peugeot csoporton belül megindult a részletes egyeztetésekre való felkészülés.

fcapsa

Két ekkora szervezet egyesítése természetesen gigászi, több éves folyamat, de ahhoz is komoly munkára van szükség, hogy a megállapodás aláírását előkészítsék. A Reuters szerint most állítják össze azt a nagyjából 50 főt, akik a részletes egyeztetéseket végzik majd. Az egyes részterületek vezető szakembereiből álló stábot David Ostermann üzletfejlesztési igazgató vezeti az FCA, és Olivier Bourges stratégiáért felelős alelnök a PSA részéről.

Állítólag az a cél, hogy még az idén sor kerülhessen a megállapodás aláírására, amely a világ negyedik legnagyobb autóipari vállalkozását hozná létre.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.