A legsúlyosabb Audi reklám lehet a karácsonyi rajzfilm

2019.11.27. 11:12

Azt nem tudni, hogy az Audi által közzétett rövid jelenetnek mennyi köze van a végleges filmhez, de már ennek a tizede is a leggátlástalanabb termékelhelyezésnek számítana.

A lényeg, hogy a Will Smith hangján megszólaló szuperügynök és alkalmi kísérője, az esetlen tudós olyan szuperautóban száguldoznak a nagyvárosi utcákon, amely legyorsul egy rakétát, minden forró szituációt magától megold a bele épített mesterséges intelligencia, holografikus műszerfala és jól működő hangvezérléses kezelőrendszere van, és persze állatul néz ki. Persze ilyen egy jó szuperügynök-autó, de képtelenség nem észrevenni, hogy ez itt egy Audi E-tron, ahogy azt a világító feliratok és jelvények mutatják.

Talán a moziban nem hangzik majd el másfél percenként háromszor az autógyártó neve, ahogy ebben a reklámfilm-előzetes hibridben, de már az is hihetetlen piaci előnyt hozhat, ha a mai kiskölkök fejében megragad, hogy Lance Sterling ügynök autóján négy karika világított, hiszen húsz-harminc év múlva ők választják majd ki, hogy milyen emblémával vesznek autót.

A rajzolt sportkocsiról egyébként annyit lehet tudni, hogy az Audi RSQ E-tron néven emlegeti. A név nem teljesen ismeretlen: az I, Robot című filmben szintén Will Smith vezette R8-as szerű jövőautót hívták RSQ-nak, ennek a nevéhez csapták hozzá az E-tron nevet, amelyet a villanyautós legendaépítés alapkövének szánnak a cégnél, olyan kulcsszónak, amilyen a Quattro volt az 1980-as évek elején.