Jól áll az egyenruha az Abt RS4 Avantjának

2019.12.02. 12:37

Látszólag teljesen értelmetlen rendőrautónak öltöztetni egy tuningolt gépet, ha később aztán nem is használhatja a hatóság. A német tuningcégek mégis egymásnak adják a feladatot: a cél az illegális tuning elleni küzdelem.

A Tune it! Safe! nevű kampány számára az idén az Abt készített rendőrautónak álcázott tuning-verdát, méghozzá a gyári állapotában is nagyon gyors RS4 Avant – még a felújítás előtti változat – alapjaira. Nem csak a kék villogók és a jellegzetes kék-ezüst-láthatósági sárga színek jelentenek változást a gyári autóhoz képest: ez az autó erősebb 80 lóerővel, valamint ültetett futóművet, 21-es kerekeket, átdolgozott belső teret és alapos optikai tuningot kapott.

A lényeg egyébként az, hogy megmutassák, a legális, minden engedéllyel rendelkező tuninggal szinte bármi elérhető, akár még egy rendőrautón is jól mutathat. Ezzel, egyfajta példamutatásként próbálják meggyőzni az otthon tuningolókat, hogy válasszák a drágább, de biztonságosabb megoldást, forduljanak az ilyen típusú igényeikkel specialistához.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.