Kapott egy extrém tanulmányt a Swift

2019.12.11. 11:41

Thaiföldig kell menni a legelborultabb gyári Suzuki Swiftért, a japán anyacég állította ki a Thai Expón ezt a formai tanulmányt, ami Swift Extreme Concept néven fut. 

Amióta nem gyártják Esztergomban, kevésbé érzi magáénak a magyar a Swiftet, így talán ez az erősen átépített negyedik generációs példány sem vált majd ki sok érzelmet az olvasóból. Eleve nem a mi ízlésvilágunknak készült, Délkelet-Ázsiában viszont nem ritka az ilyen hangulatú lakossági tuning, a japánok pedig az ottani közönséget célozták meg a tanulmánnyal. 

A Swift Extreme egyelőre csak egy formai tanulmány, a hajtásáról még távlatokban sem beszéltek a japánok. Azt viszont érdekes volna tudni, hogy szeretnék-e, hogy komolyan vegyük. Az autó színére fújt diffúzorocska, hátsó lámpák közé került második légterelő elem, a kerekek és a féknyergek alapján sportautónak szánják, de akkor meg miért ilyen allroadosak azok a - kerékjárat-szélesítésnek indokolatlan - fényes fekete dudorok a kerékjárati íveknél? Mindegy, tanulmánynak megteszi, aztán majd kiderül, visszaköszön-e erről bármi később a Swift Sporton.

Ez a Swift...

  • 4035
    nekem bejön, kéne ide is.
  • 2122
    egy borzalom, rossz ránézni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.