Letöltendő börtön járt ezért a kamionos előzésért

2019.12.13. 13:12

Balesetet ugyan nem okozott, egy fedélzeti kamerás videó alapján mégis börtönbüntetést kapott egy cseh kamionsofőr a passaui bíróságon ezért az előzésért. (0:42-től)

Vezess.hu szúrta ki az ítélet hírét. Az előzés még januárban történt, majd a felvétel alapján indult eljárásból most lett ítélethirdetés. A passaui bíróság első fokon két év és három hónap szabadságvesztésre ítélte az 53 éves kamionsofőrt szándékos közúti veszélyeztetésért. A szándékosság egyértelműen átjön a videón is, ahogy az is, hogy leginkább a másik kamionoson és a szintén az út szélére húzódó szemből érkező iskolabusz sofőrén múlt, hogy nem lett ebből tragédia, a  legkevésbé az elítélt kamionoson.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.