Így nézhetne ki az ID3 kombija

2020.01.01. 10:40

A tízes évek messze nem a kombik legjobb évtizede volt, ahogy várhatóan a húszas is inkább a városi terepjárókról szól majd az egyterűek és a kombik kárára. Már ezért sem valószínű, hogy lesz bármi valós ebből a látványtervből. Attól még tessék, ilyen lehetne az ID3 kombiban:

bkh

Az ID3 a Volkswagen első igazán komolyan vehető villanyautója. Lényegében a villanyos kínálat Golfja, és ha már abból mindig készül Variant, azaz kombi változat is, logikus elvárás lenne a németektől, hogy az azzal egyméretű ID3 is kapjon olyat. Csak hát ezek a 300 környéki kilométerek, amennyit el lehet menni vele egy töltéssel, még mindig nem teszik utazós autóvá a 3-ast, így kombit sem érdemel. Arról nem beszélve, hogy a skandináv országokat leszámítva ez a kategória már Európában is gyorsan kopik.

vh

A kombi ID3-as látványterve a hobbista renderművész, Kleber Silva műve. A Volkswagenhez semmi köze, szóval ennyire érdemes komolyan venni. A németeknek már azért sem lehet szándékuk ilyenre, mivel egy önálló villanymodelljük is jöhet a közeljövőben, ami betölti a kombiságot a kínálatban. Ez lehet az egyelőre csak tanulmányként élő ID. Space Vizzion.