Így lehet villamossal tahó autóst nevelni

2020.01.06. 06:45

Hogy kell-e, más kérdés, de egy román úton megtörtént és még videó is készült róla. Érdekes pillanatok szabálytalansággal és túlcsordult önérzettel mindkét oldalon.

A történet körítése nem ismert, az sem egyértelmű, hogy melyik román városban zajlik (Románia tele van villamossal). De még az sem biztos, hogy bunkó sofőrről van szó, az is lehet, hogy figyelmetlen volt. Mondjuk erre kicsi az esély, és nem feltétlen a BMW miatt, hanem mert az ott egy védett sáv a villamosnak, és még csak balra kanyarodni sem készült belőle. A villamosvezető idegállapotáról sem tudni semmit, de valószínű nem először nézte végig, ahogy önkényes autósok az ő sávjában kerülik meg a forgalmat.

Frissítés: A történet utóélete, hogy a BMW-s sofőr jogosítványát harminc napra bevonta a román rendőrség, valamint kapott 2230 lej (130 ezer forint) pénzbüntetést is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.