Terep-kombi készül a VW Arteon alapjaira

2020.01.15. 12:11

Bár a képeken már álcázás nélkül látható az újdonság, egyelőre csakannyi biztos, hogy a képek a kínai FAW-VW-nél készültek, és olyasmi látható rajtuk, amit a VW eddig még nem mutatott be hivatalosan.

Úgy tudjuk, a projekt neve egyelőre CC Travel Edition, és a képek alapján az Arteon kombt kivitele, emelt hasmagassággal, és fényezetlen műanyag karosszériaelemekkel, ahogy a terepjáró-fazonra igazítás esetében megszokott. Az átalakítás teljesen profinak tűnik, bár nem lehet tudni, hogy a VW központ, vagy a FAW-VW szakemberei dolgozták-e ki.

Az eddig ismert eladási számok alapján az Arteon nem tűnik átütő sikernek. Egyelőre úgy látszik, hogy a VW számára mind Európában, mind Észak-Amerikában gondot okoz az eladása – könnyen lehet, hogy fordíthatna ezen egy ilyen, terepesített változat bemutatása.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.