Vázlatokon a Kia következő újdonsága

2020.01.24. 14:55

Ezúttal a február elején nyitó Delhi Auto Expóra készített egy újdonságot a Kia, bár valószínű, hogy még csak tanulmányautóként.

Az egyelőre ismeretlen nevű típusról most két vázlatot is mutattak, amelyek valószínűleg torzítják ugyan az autó arányait, viszont a jellegét megmutatják. A rajzok alapján egyszerű, de jellegzetes formai megoldásokra számíthatunk: nagyon erőteljes domborításokra a sárvédőívek körül, a Kia modelljeire mostanság amúgy is jellemző, hátul ferdén felfelé elvágott oldalablak-sorra, és a széleket horogszerűen megtörő LED-csíkokra az első és hátsó világítótestekben.

Az összképen persze sokat változtathatnak a nyilvánvalóan hibás arányok – biztosan nem lesz ekkora kerék a kiállított autón – és ha lesz szériaváltozat, az nyilván tovább szelídül majd.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.