A BorgWarner megvenné a Delphit?

2020.01.28. 13:29

Egyelőre csak kiszivárgott információkból tudunk a tárgyalásokról, amelyek nyomán a BorgWarner és a Delphi Technologies egy vállalattá válhat. Ezzel elvben mindkét cég számára könnyebbé válhatna az átállás a hibrid és elektromos modelleket gyártó autóipar kiszolgálására, és a kínálat egységesítésével versenyképesebb helyzetbe kerülhetnének a konkurensekkel szemben.

bwarner

A Delphi Technologies 2017-ben jött létre, miután a GM egykori alkatrész-üzletágát, a Delphit két kisebb céggé szervezték. A másik, az aktiv biztonsági rendszerek és önvezető szoftverek fejlesztésével foglalkozik, míg a Delphi Technologiesban a hajtás- és motoralkatrészeket gyártó részlegek élnek tovább.

A két tárgyaló fél közti méretkülönbséget jól jellemzi, hogy a BorgWarner 2018-as éves forgalma 10,58 milliárd dollár volt, míg a Delphié 3,86 milliárd.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.