Átalakul a Suzuki Ignis

2020.02.04. 11:21

Az Ignis az idén lesz négy éves, így eljött a modellfrissítés ideje. A változtatások nem tűnnek mélyrehatónak, viszont felismerni nem lesz nehéz a frissítés utáni változatot.

A legfeltűnőbb átalakítás a hűtőrácsot érinti: az egyszerű vízszintes osztás helyett négy U alakú krómszínű elem osztja meg a jelvény és a fényszórók közti részt, ami ugyan egy kicsit zsúfolt hatást kelt, viszont hasonló jellegű változtatás, mint amit a Vitara orrán végeztek el két éve.

Ezen felül az autó hátulja változik még látványosabban: itt eltűnik a lökhárítóból a fekete betét, és a lámpák színezése is változik. Belül érdekes módon minimális eltérés látszik a kifutó változathoz képest, talán néhány új kárpit-mintázat lehet más, mint eddig.

A műszaki részletekről egyelőre keveset tudunk, bár úgy néz ki, Japánban eltűnik a sima benzines változat, és már csak enyhe hibrid hajtással lesz elérhető az 1,2 literes négyhengeres szívómotor.

A változásokat valószínűleg még az idén bevezetik Európában is.

  • Suzuki Ignist keresel? Szalonautók, használt Suzuki Ignisek a JóAutók minősített kereskedőinek a kínálatában.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.