Perelik a Lamborghinit besárgult autójuk miatt

2020.02.05. 12:04

Minden 2017 júliusában kezdődött, amikor Calogero Caruso megvette fiának álmai autóját, egy fehér Lamborghini Huracan Spydert. Az apa még egy újabb jelzáloghitelt is felvett a saját házára, hogy legyen pénzük a luxusautóra. Az álom azonban hamarosan rémálommá változott.

2017-Lamborghini-Huracan-Spyder 1-768x497

Nem sokkal azután, hogy használni kezdték az autót, észrevették, hogy fényezése elkezdett besárgulni. Természetesen egyből visszavitték a kereskedésbe, ahol azzal hárították el őket, hogy a fehér autók természetes fényben kicsit sárgának tűnhetnek. Először hittek a kereskedőnek, azonban kis idő elteltével még tovább sárgult az autó, így újfent visszatértek a kereskedésbe. Felajánlották nekik, hogy térítésmentesen újrafényezik az autót, de ez a megoldás nem tűnt elfogadhatónak, mert csökkentette volna az értékét.

A család megunta a sárguló autó látványát, és 2018 augusztusában visszavitték. Nem annyira meglepő, de a kereskedés nem térítette vissza az autó árát, ráadásul a vásárlók továbbra is fizették a jelzáloghitelt, sőt, a Lamborghinivel kapcsolatos biztosítási és egyéb költségeket is.

2017-Lamborghini-Huracan-Spyder 3-768x487

Az ügy ott tart, hogy a család beperelte a Lamborghini montreali kereskedését, és az autó eredeti árát, 276 505 dollárt - átszámítva kicsit több mint 84 millió forintot – plusz a kellemetlenségek miatt további 37 ezer dollárt követelnek.

Forrás: Carscoops