Vázlatokon a következő Octavia RS

2020.02.05. 15:32

A Genfi Autószalonon tervezik bemutatni az Octavia új sportos kivitelét, az RS iV-t, amelybe konnektoros hibrid hajtást építenek.

A takarékos sportmodellről egyelőre annyit árultak el, hogy a hajtáslánc összteljesítménye 245 lóerő lesz, ami nem tűnik kevésnek, viszont a konnektoros hibridből kifejezetten alacsony szén-dioxid-kibocsátást lehet kihozni – nyilván ezért is választotta a VW csoport ezt a megoldást.

A vázlatokon ezen felül jól látszik, hogy milyen optikai trükkökre lehet számítani: jellegzetes ötküllős felnik, sötét hűtőrács-keret, nagy első légbeömlők és elnyújtott négyszögletű kipufogóvégek teszik majd feltűnővé az RS iV-t.

Az Octavia új változatáról további részleteket március 3-ára ígérnek, akkor lesz a hivatalos világpremierje a Genfi Autószalonon.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.