Sportverziót csinált a Toyota a Highlanderből

2020.02.07. 06:14

Az idei Chicagói Autó Show-n a Toyota a Tacoma, Tundra és 4Runner modelleiből is speciális verziót mutat be, azonban a tavaly teljesen újragondolt Highlander is sportosabb, XSE változatot kap.

Az autó külseje rengeteg fekete díszítő elemet kapott az agresszívabb megjelenés erősítése érdekében, a fényszóróktól kezdve az ablakokig. Ennél is feltűnőbb az extra széles alsó rács, ami megtalálható néhány Camry és Avalon modellen is. Továbbá szélesebb hátsólökhárítóval, krómkipufogóval és új oldalsó szoknyával is felszerelték az XSE verziót.

Az SUV belső része is figyelemreméltó, fekete és piros bőrkárpiton kívül szénszálas elemek díszítik a műszerfalat. A motoron nem változtattak, még mindig a 3,5 literes, V6-os változat van benne, ami 295 lóerőre képes. A felfüggesztését a sportosabb vezetési élmény érdekében azonban átalakították.

2021 őszén kezdik a modell árusítását, valahol 12 és 15 millió forint körül lesz az ára.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.