Sportkocsit készül bemutatni a Hyundai?

2020.02.14. 10:49

A Genfi Autószalonon tervezik bemutatni a Hyundai Prophecy tanulmányt, amelyről egyelőre egyetlen, hátulnézeti képet mutattak, amely arra is alig elegendő, hogy komolyabb találgatásokba bonyolódjunk.

prophecy pv

A gyáriak konkrétumokat egyelőre egyáltalán nem mondtak, csak olyan általánosságokat, hogy a tanulmányt kortalan szépségű tárgynak szánják, amely tovább szélesítheti a Hyundai dizájn-palettáját. A nagy, ovális hátsó ablak, és széles sárvédő-ívek alapján azonban arra lehet következtetni, hogy a LED-csíkok mögött valamiféle sportkupé-forma van, amely alighanem erősen múltidéző hangulatú lesz.

Tanulmány lévén természetesen elektromos lesz a hajtása – más manapság már nem igazán képzelhető el – és a cég közleménye arra is utal, hogy a Prophecy esetleg egy későbbi szériamodell előképe lehet.

Ennél többet valószínűleg már csak a Genfi Autószalonon tudhatunk meg, ahol a tanulmány bemutatóját tartják március 3-án.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.