Kiegyenesítette a körforgalmat és métereket repült az ittas sofőr

2020.02.15. 17:59

Hajnal kettő környékén a Californiai Long Beachen a szemtanúk csak egy erőteljes robbanás szerű hangot hallottak. Valójában egy részeg nő rövidítette le az utat azzal, hogy sajátosan értelmezte a körforgalmat. Konkrétan nagy tempóval - a szemtanúk szerint 70-100 mérföld/óra (110-160 km/ó) körül - nekiment egy körforgalomnak, aminek a padkája és a tereptárgyai úgy megdobták a BMW-jét, hogy métereket repült. A mutatvány után egy másik autó oldalában állt meg, ráadásul akkora volt a lendülete, hogy egy jókora szikladarabot is magával rántott, ami egy parkoló Camaro bal hátulját lezúzta.

A helyiek szerint sokan gyorsan hajtanak a környéken mert hosszúak és egyenesek az utcák. A körforgalom nemrég épült, azért, hogy kicsit lassítsa az autósokat. Amint hallották a zajokat, kiszaladtak az utcára és oda futottak a sofőrhöz. Egy fiatal nő ült az autóban, aki ugyan sokkot kapott, de komolyabb sérülések nélkül megúszta a balesetet. A hölgy, aki kisegítette az autóból, azt mondta, hogy érezni lehetett a sofőrön az alkoholt, később megerősítették, hogy ittas állapotban volt.

A balesetet három különböző kamera is látta és a felvételek hamar elkezdték körbejárni az internet. Mivel senkinek sem esett baja, így talán nem akkora érzéketlenség viccet csinálni az esetből. Az egyik legsűrűbben látott komment az volt, hogy: GPS: hajtson át a körforgalmon. A másik, szintén kreatív leírás a videóhoz: Amikor a lány azt mondja, hogy egyedül van otthon.

sdssdsds.png

A fiatal nőt a rendőrség őrizetbe vette és nyomozást indítottak ellene. Valószínűleg ittas vezetés és ebből eredően közvagyon megrongálása lesz a vád, illetve mások veszélyeztetése miatt, vastag bírság mellett a jogosítványát is elveszik majd.