Filmbe illően ugratott Chrsylerével a figyelmetlen sofőr

2020.02.18. 12:06

A videót nézve szinte drukkoltam, hogy átrepüljön a pickupon a Chrysler és tökéletesen földre érve továbbhajtson, de sajnos ez a való élet.

Chrysler-300-ramps-off-truck-trailer-1.gif

New Orleans-ban pár hete egy sofőr autójával kikanyarodott egy kétsávos útra, majd elkezdett gyorsítani. Eddig nem is volt semmi baj, csakhogy egy pickup és a rá kötött tréler az útjában állt. A sofőrnek ez láthatólag nem tűnt fel, a bóják ellenére sem - vagy csak ugratni akart, de az előbbi variáció valószínűbbnek tűnik - mivel folyamatosan gyorsított. Az autó végül rámpaként használta a trélert, azonban a filmekben látott nagy ugrás elmaradt. Mondjuk így is elég látványosra sikeredett a nem mindennapi akció.

Szerencsére komolyabb sérülés nem történt a balesetben, ehhez az is hozzájárult, hogy a pickupban nem tartózkodott senki. A balesetben mindkét autó megsérült, de a Chrysler húzta a rövidebbet, mivel jobb oldalán ért földet. A sofőr valószínűleg a telefonját nyomkodta, ezért következett be a látványos ugratás, és nem csak feltűnést akart kelteni vele.