Nagy kárt tettek egy Ferrariban pár Instagram-képért

2020.02.25. 13:05

Ha luxusautó-tulajdonos vagy, eleve több figyelem terelődik rád és az autódra. Richard Streep számára ez az elmélet most balul sült el, mivel néhány tinédzser nagy kárt okozott Ferrarijában – pár lájkért.

A hétvégén Richard Texasban, szülei házánál parkolta le Ferrariját, azzal a tudattal, hogy biztonságban van a sportautója. Másnap reggel karcolásokat, horpadásokat, és egyéb sérüléseket talált autója motorháztetején.

Richard szülei éjjel pár – elmondásuk szerint 6 vagy 8 - gyanús alakot láttak fia Ferrarija körül, közülük néhányat az autó tetején. Abban a pillanatban, ahogy az elkövetők észrevették, hogy figyelik őket, rögtön észhez kaptak, és bepattantak egy zöld Kiába, majd eliszkoltak.

Másnap Richard feljelentést tett a rendőrségen, és a közösségi médián is segítséget kért ismerőseitől, hátha tudnak valamit az elkövetőkről. Az előbbi nagyobb segítséget jelentett, mivel kevesebb mint 24 órán belül eljuttatták hozzá az elkövetők Instagram profilját. Sok kérdés nem maradt, mivel legújabb posztjukon Richard visszalátta Ferrariját - tetején három tinédzserrel. Eljuttatta a rendőrséghez az egyértelmű bizonyítékokat, akik kapcsolatba is léptek az elkövetőkkel.

Érthető módon a tulaj rendkívül ideges volt, mivel a Scottscdalei Ferrari-kereskedés szerint a javítás nem kevesebb mint 6000 dollárba kerül – átszámítva közel 1,9 millió forintba. Az egyik fiatalnak a szülei egyből kapcsolatba léptek Richarddal, és természetesen állják a javítás egy részét. Annyira nem érte meg a vagány Instagram-poszt.