Parkolási bírságot kapott, zseniálisan állt bosszút

2020.02.26. 12:31

Új-Mexikóban megbüntettek egy férfit, Aguilart, mert szabálytalanul parkolt. Ez nyilván önmagában is idegesítő, de ő kicsit jobban felkapta a vizet, mint az emberek általában.

aHR0cHM6Ly93d3cuY2Fyc2Nvb3BzLmNvbS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAy

Ennek az volt az oka, hogy rengeteg rendőr- illetve kormányzati autó parkol tilosban ugyanazon a környéken, ahol őt is megbüntették. Természetesen ők büntetlenül. Ezen annyira felháborodott, hogy több mint egy éven keresztül fotózott tilosban parkoló hivatali autókat. Gyűjteményében immár több mint 400 kép van.

Ezzel az akciójával akkora feltűnést keltett, hogy az egyik helyi TV csatorna is felkapta a témát. Ennek köszönhetően a városi parkolással foglalkozó szervezet is reagált, és igazat adtak neki. Sok mindenre nem ment mondjuk vele, mivel a büntetését ugyanúgy ki kellett fizetnie, és csupán annyi választ kapott, hogy igyekeznek egyszerűbbé tenni a rendőrök számára a parkolást.

Nem ez volt az első alkalom, hogy valaki képeket vagy videókat készít azért, mert megbüntették, és felháborodott. Casey Neistat egy híres Youtube-os, akit azért büntették meg, mert nem a biciklisávban közlekedett kerékpárjával. Hogy bizonyítsa, ez nem mindig lehetséges, csinált egy parádés videót is.