Átverés ennek a Teslának a durva hangja

2020.03.11. 18:24

A Green Car Reports közölt egy rövid cikket egy Tesláról, aminek olyan hangja van, mint egy benzines autónak. 

milltek-sport-active-sound-control 100739462 l

A Milltek Sport egy angol vállalat, ami főként kipufogórendszerek gyártásával foglalkozik, és most mást is kipróbáltak. Olyan rendszert hoztak létre, amivel öt-, nyolc-, illetve tízhengeres modellek motorhangját is tudja utánozni. A rendszer egy telefonos applikáción keresztül, bluetooth segítségével működik,  ami az utastérben, és az autón kívül egyaránt ad ki hangot. Ráadásul 98 decibel a felső határa. Innen származik a Model 3-nak a hangja.

Több funkció közül is lehet választani az alkalmazásban, például indítási-, és gyorsulási hangot egyaránt tud utánozni a rendszer. Ha ez nem lenne elég, különböző hülyeségeket is telepítettek bele, például Star Wars hangokat. A hibrid és teljesen elektromos autókba – mivel túl csendesek, ami veszélyes is lehet - egyébként is fehér zaj generáló eszközöket kell majd szerelni, de ez is egy megoldás.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.