Platós modell készülhet Ford Focus alapon

2020.03.11. 06:05

A Rangernél kisebb, önhordó karosszériás pickup elsősorban az amerikai kontinens számára készül majd, de azon sem csodálkoznánk, ha globális modellt csinálnának belőle.

ford cheap pickup

Korábban Észak-Amerika nem volt igazán jó piaca a kisebb pickupoknak, a Ranger sem itt lett sikeres. Ám úgy néz ki, most mindenki átülne személyautóból valami másba, és a változást a Ford is igyekszik követni. Az új Focust például már el sem kezdték bevezetni odaát, helyette érkezik az egyelőre P758 néven ismert modell, amelyet Mexikóban gyártanak majd.

A kereskedők állítólag lelkesen fogadták a 20 ezer dollár alatti új terméket, amellyel érezhetően növelhetik az eladásaikat. Igaz, az eddig kiszivárgott hírek szerint a kész modell csak 2021 második felében kerülhet az amerikai kereskedőkhöz, és más piacokra még későbbre várható.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.